Testimoniale fotograf nunta AlinaBotica.ro
fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_fotografie_de_nunta_hotel_caro_
Colaborarea cu tine a fost excelenta! Am avut incredere in tine de la bun inceput si n-am avut dubii ca totul va fi exact asa cum ne doream si vizualizam la noi in minte. Am stiut ca daca te lasam sa abordezi totul cum stii/vrei tu, rezultatul va fi unul remarcabil. Mie (Ana) mi-ai placut de la prima intalnire adica virtual cand te-am gasit pe internet. Iar la prima intalnire “face to face” mi s-a confirmat ceea ce am trait vizualizandu-ti pozele. (Suna pompos sau dubios..dar e adevarul) Ne-am simtit foarte in largul nostru de la bun inceput, iar sesiunea foto de logodna a fost cea care ne-a aratat ca suntem pe drumul cel bun.

 

– Ana si Valentin

Te-as lua cu mine peste tot! 🙂 Initial am considerat ca fotografiile “trebuie sa fie”, nu necesita o investitie prea mare, insa lasasem sarcina alegerii fotografului in grija viitorului sot. Ne mai intalniseram la o nunta, ne-ai placut si pentru el a fost suficient. Nu am vrut sa intervin in decizie cu toate ca nu era chiar suma pe care o alocaseram pentru foto. Cand am vazut insa pozele de la cununia civila, am stiut ca alegerea a fost perfecta. M-am uitat zile in sir la albumul nuntii noastre, pe care abia pot sa il ridic (nu am reusit sa aleg doar cateva poze pentru album), de fiecare data cu aceeasi placere. A meritat pana la ultimul banut, ba chiar ti-as fi dat toti banii pe care i-am primit ca dar de nunta. 🙂

Iti multumesc inca o data pentru tot! Sa ramai asa cum esti deoarece esti minunata!

– Cristina si Sorin

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_lia_manoliu_fotografie_de_nunta
roxana-si-nicusor-nunta-fotograf-nunta-alina-botica-31

Alina, am simtit inca de la prima intalnire ca vom colabora frumos si nu vom putea face o alegere mai buna. Cel mai mult ne-a placut ca nu am avut doar o relatie profesionala ci ca te-am simtit aproape si ne-ai ajutat cu sfaturi, iar imaginile vorbesc de la sine. Desi Roxana nu se simte confortabil cand este fotografiata, ai reusit sa ii alungi acest sentiment.

Multumim si de abia asteptam sa mai colaboram si cu alte ocazii.

– Roxana si Nicusor

Pe Alina am intalnit-o dupa ce am vazut foarte multi fotografi care nu erau sub nicio forma pe placul nostru. Ne-am agatat de Alina ultima speranta si am facut foarte bine. Pasiunea, profesionalismul si dedicarea sunt cuvintele ce o caracterizeaza cel mai bine, de aceea o sa o recomandam de acum incolo cu cea mai mare caldura. Alina draga, iti dorim sa faci in continuare cat mai multe cupluri fericite cu imaginile tale magice, asa cum ne-ai facut pe noi in ziua nuntii noastre.

Cu mult drag si muulte imbratisari!

– Oana si Ionut

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_metropolitan_events_1
fotograf_nunta_brasov_alina_botica_fotografie_de_nunta_hotel_rozmarin_1

Alina, cat de minunate sunt pozele. Sunt din alta lume. M-au trimis in timp! Ma tot uit pe fotografii si nu-ti pot explica ce bucurie este pe capul meu cand le privesc.Toata lumea a spus ca s-a simtit trimisa in timp.

You’re such a doll! Nu puteam face o alegere mai buna!

– Gabriela si Tudor

Alina nu este doar un fotograf exceptional, este si un om deosebit. Nu stiu cum, dar toate fotografiile ei transmit. Cand te uiti la o fotografie, nu vezi doar oameni, vezi si sentimentele si trairile lor. Plus, iar nu stiu cum 🙂 , din peste 1000 de fotografii, nu a fost una in care sa arat rau – nici eu, nici invitatii. De fapt, stim cum a reusit toate cele de mai sus: talent, implicare, atentie si placere de a lucra!

Iti multumim!

– Georgiana si Razvan

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_fotografie_de_nunta_militari_ballroom_1
fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 26

Alina, noi am apreciat in special creativitatea ta si in al doilea rand “chimia” pe care am avut-o cu tine inca de la prima intalnire. 🙂 Am avut parte de niste fotografii minunate si nu avem niciun regret sau rezerva vizavi de munca ta.

Suntem incantati si asteptam cu nerabdare sa colaboram si la alte evenimente.

– Adelina si Cristi