Fotograf nunta Alina Botica | Ana si Valentin - sedinta foto logodna
Sedinta foto logodna | Ana si Valentin

Sedinta foto logodna | Ana si Valentin

Astazi va povestesc un pic despre Ana si Valentin, unul dintre cele mai vesele cupluri existente. :))

Pentru ca si-au dorit multa natura si verde si copaci si aer liber am ales ca si locatie pentru sedinta foto Parcul Comana, un spatiu tare drag mie si mai nou si lor.

I-am intrebat cum si-au dat seama ca sunt “the one” unul pentru celalalt. “Aceasta intrebare este foarte profunda… Nu a existat un moment per se, ci mai degraba pe parcursul relatiei am trecut prin foarte multe situatii si cuplul era foarte stabil si puternic. Am vazut ca suntem mereu pe aceeasi lungime de unda si avem principii, valori, vise similare. Iar momentele de “the one” au fost cand i-am vazut veleitatile de tata 🙂 si viitor sot :))” – imi raspunde Ana. Vali mi-a zis ca lucrul acesta s-a intamplat in timp, deoarece pe masura ce trecea timpul realizau din ce in ce mai multe impreuna (activitati, vancante, situatii dificile etc) si a ajuns sa o vad din ce in mai mult cum este, cum gandeste. La un moment dat a realizat ca Ana e cel mai bun partener / prieten / iubita pe care l-ar fi putut avea.

Sa va povestesc cum a fost cu cererea in casatorie. Ana astepta aceasta cerere de vreo 6 luni de zile, cand au fost intr-un concediu in Grecia si ea atunci si-a imaginat ca se va petrece momentul cererii, romantic la mare, la soare…nu a fost acela. Dar Valentin deja pregatise minutos momentul cererii si il pastrase pentru excursie in Barcelona. Mi-a marturisit ca s-a straduit sa cumpere inelul care i-ar placea Anei cel mai mult, a avut emotii sa ajunga cu el in bagaj in Barcelona si odata ajunsi a si cerut-o in casatorie, din prima seara, ca sa se poata bucura de concediul acolo si sa sarbatoareasca acest moment.

“Imi doream foarte mult sa se intample si stiam ca se va intampla mai devreme sau mai tarziu. M-am simtit surprinsa si extrem de euforica…nu-mi venea sa cred ca in sfarsit mi se intampla marele moment.” – imi marturiseste Ana.

Va las sa vedeti cateva imagini de la sedinta de logodna, unde a fost prezenta si catelusa lor mica si simpatica, Betty, si va povestesc mai multe despre ei in articolul cu fotografiile de nunta.

fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_01fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_02fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_05fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_06fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_07fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_08fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_09fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_10fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_12fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_13fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_14fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_15

fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_11fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_16fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_17fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_18fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_19fotograf-nunta-alina-botica-logodna-ana-valentin_21

Portofoliu sedinta foto de logodna                                       Iti doresti o sedinta de logodna? Scrie-mi pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*