Sedinta foto logodna | Alexandra si Andrei | AlinaBotica.ro
Sedinta foto logodna | Alexandra si Andrei

Sedinta foto logodna | Alexandra si Andrei

Cu Alexandra si Andrei am rezonat de la prima intalnire, parea ca ne cunoastem de ani de zile. Printre subiectele de discutie pe care le-am avut in cele cateva ore de cand ne vazusem pentru prima data am ajuns si la subiectul catei si i-am sfatuit sa ia un catel fix in momentul in care sunt pregatiti sa-si asume multe responsabilitati pentru un alt suflet. De la sedinta de logodna si pana la momentul in care va scriu eu despre ei s-au intamplat mai multe si au decis sa dea piept cu responsabilitatile printr-o minunatie de fetita in loc de catel, deci au trecut direct la nivelul cel greu si si-au asumat tot ce se putea asuma, nimic mai mult nimic mai putin decat viata unei noi fiinte, a unei noi persoane, a copilului lor.

alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-1alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-2

Alexandra este o femeie care stie ce isi doreste si obtine, este organizata si stricta in respectarea termenelor si a cuvantului dat iar Andrei este barbatul care o face sa rada din toata inima, care ii ofera stabilitate, relaxare si suport. Sunt perfecti unul pentru celalalt si obtin acel echilibru benefic in toate relatiile. 

alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-4alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-3

Am ales pentru sedinta de logodna o zi de octombrie tarziu si cu o vreme nu foarte buna cu noi asa ca dupa cateva cadre surpinse afara in Centrul Vechi al Bucurestiului am decis sa continuam sedinta foto undeva in interior. Trattoria Il Calcio din Centrul Vechi ne-a fost gazda pentru surprinderea catorva imagini, locatie care ne-a facut cu ochiul de la intrare. Multumim pe acesta cale pentru amabilitate.alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-6alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-7

V-am spus ca o face sa zambeasca si asta se intampla intr-o fractiune de secunda…este minunat.alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-8

alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-9

alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-10

alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-11

O sa inchei cu o imagine care nu ne arata clientii aflati deja in restaurant, canile si farfuriile de pe mese, nu ne arata zarva din interior ci pur si simplu ne arata dragostea dintre ei. Juuuust perfect I say! 
alexandra-si-andrei-sedinta-foto-logodna alinaboticaro-5

Cu drag,

Alina

2 thoughts on “Sedinta foto logodna | Alexandra si Andrei


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*