Fotograf nunta Alina Botica | Sedinta foto dupa nunta Raluca si Laur | Palatul Stirbey
Sedinta foto dupa nunta | Raluca si Laur

Sedinta foto dupa nunta | Raluca si Laur

Saptamana trecuta v-am povestiti un pic despre Raluca si Laur si v-am aratat cateva fotografii de nunta de la evenimentul lor. Astazi va voi povesti un pic despre sedinta foto de dupa nunta si va voi arata cateva imagini.

Am decis impreuna ca sedinta foto de dupa nunta sa aibe loc la Domeniul Stirbey deoarece ei isi doreau si cateva imagini in interior si cateva imagini de exterior cu verde si natura. Cea mai buna solutie am zis ca este Palatul Stirbey care are un interior ofertant pentru cateva fotografii dar si un domeniu verde impresionant ce-l inconjoara.

Va las in continuare sa vedeti cateva imagini de la sedinta foto.

alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-01alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-02alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-03alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-04alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-05alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-06alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-07alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-08alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-09alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-10alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-11alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-12alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-13alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-14

Fotograf nunta Alina Botica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*