Roxana si Bogdan | Sedinta foto de logodna
Roxana si Bogdan | Sedinta foto de logodna

Roxana si Bogdan | Sedinta foto de logodna

Buna tuturor! Ne intalnim din nou.

Astazi va povestesc un pic despre Roxana si Bogdan si despre cum a fost la sedinta foto de logodna.

Imediat cum au spus “Da!” in fata ofiterului starii civile ne-am imbarcat in aventura ce avea sa ne poarte un pic prin Ploiesti si apoi la ruinele Micului Trianon din Floresti si copacul minunat pe care il vazusera intr-o poza si le placuse foarte mult. Cum Micul Trianon este acum imprejmuit de garduri nu oferea un cadru foarte placut pentru fotografii asa ca am profitat de imprejurimi.

roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_01

Fiind sfarsit de aprilie am stat sub amenintarea ploii si a fost un pic racoare dar am reusit sa ne simtim bine si sa facem tot ce ne-am propus.

Veti vedea in imaginile de mai jos ca sunt complet indragostiti unul de celalat, ca se amuza reciproc si se imbratiseaza cu foc.

In scurt timp veti vedea si niste fotografii de nunta din ziua nuntii lor si va voi povesti mai multe in acel articol. Pana atunci va las sa priviti povestea zilei in imagini.

roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_03roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_04roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_05roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_06roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_07roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_09roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_11roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_12roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_13roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_16roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_17roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_19roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_20roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_21roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_23roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_25roxana si bogdan_sedinta foto logodna_fotograf nunta_alinabotica_29

 

One thought on “Roxana si Bogdan | Sedinta foto de logodna


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*