Philip, Christian, Simona si Daniel | Sedinta foto de familie
Philip, Christian, Simona si Daniel | Sedinta foto de familie

Philip, Christian, Simona si Daniel | Sedinta foto de familie

Buna din nou!

Lasati-ma sa ma opresc un pic si sa va spun ca sunt cea mai norocoasa fotografa din lume. Clientii mei sunt intotdeauna minunati si atat de usor de lucrat cu ei. Asa a fost si la sedinta foto cu familia Huijbens!

Au venit din Olanda pentru a-l boteza pe Philip si m-au ales pe mine ca fotograf, sa documentez acest minunat eveniment si si-au dorit tare mult si o sedinta foto de familie, doar ei patru intr-o frumoasa zi de vara.

M-am intalnit cu ei in parcul IOR si vremea a fost minunata, perfecta pentru fotografiat. O zi calda de vara, in luna august, dar intalnindu-ne dimineata devreme caldura nu ne-a facut probleme iar lumina a fost mai mult decat frumoasa. In timp ce vremea a fost buna, a fost familia Huijbens care a facut ca aceasta sedinta foto sa fie un succes.

philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_23

Familia Huijbens este formata din Philip, Christian, Simona si Daniel. Dupa cum puteti vedea din ceea ce v-am spus mai sus si din fotografiile de mai jos, aceasta familie nu numai ca este tare fotogenica dar le si place tare mult sa petreaca timp impreuna.

Sper sa va placa imaginile de mai jos!

philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_20philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_21philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_22philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_26philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_24 philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_25philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_26philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_27philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_29philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_28 philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_30philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_33philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_32philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_31philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_34 philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_35philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_36philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_38philip_christian_simona_daniel_sedinta foto familie_fotograf_alina botica_37

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*