Am nevoie de un make-up artist in ziua nuntii?! Cu siguranta da!
Am nevoie de un make-up artist in ziua nuntii?

Am nevoie de un make-up artist in ziua nuntii?

Ai facut o investitie destul de mare in ceea ce priveste fotograful tau (poate chiar si in partea de video) ca sa documenteze ziua nuntii tale. Acum trebuie sa te asiguri ca arati cel mai bine pe tot parcursul zilei. Sunt convinsa ca ai secretele tale de frumusete pentru machiajul tau de zi cu zi, dar recomand un make-up artist profesionist pentru ziua nuntii.

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_make-up_artist_05Iata de ce:

Chiar daca te pricepi sa-ti faci singura un machiaj, un make-up artist va face acest lucru mult mai bine. E job-ul lui pana la urma! 🙂 Iti recomand sa angajezi un make-up artist in mod special atunci cand tu nu te machiezi in mod curent. Un make-up artist va sti ce ti se potriveste astfel incat sa arati natural si, in acelasi timp, fara cusur.

Make-up artistii folosesc produse de inalta calitate, nimic nu va curge, nimic nu va straluci, nu vor exista pete, asigurandu-se astfel ca nu vor exista defecte in machiajul tau pe tot parcursul zilei nuntii.

In ziua nuntii vei fi intr-o continua miscare pe tot parcursul zilei, vei trece de la interior la exterior intr-o fractiune de secunda, si banuiesc ca iti doresti ca machiajul tau sa reziste toata ziua. Vei fi nevoita sa porti cu aproximativ 30% mai mult machiaj decat in mod normal. Stiu ca ti se pare mult, dar vei arata minunat in fotografii deoarece aparatul de fotografiat nu va vedea machiajul asa cum il vezi tu in oglinda. Make-up artistii profesionisti stiu exact cat produs sa puna si unde sa-l aplice.

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_make-up_artist_04

Un make-up artist profesionist stie cum sa-ti accentueze trasaturile astfel incat sa scoata in evidenta atuurile tale, astfel incat tenul tau sa arate impecabil, sa-ti sublinieze ochii, privirea, toate aceste detalii care te vor face sa arati minunat in fotografiile din ziua nuntii. Acestia stiu ca aparatul de fotografiat altereaza culorile si lumina si stiu cum sa evite problemele comune in ceea ce priveste machiajul potrivit pentru fotografii. Machiajul de zi cu zi va face ca tenul sa para uleios sau stralucitor in fotografii dar un make-up artist profesionist va aplica produse care vor face ca tenul tau sa sa fotografieze perfect.

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_make-up_artist_01

In ziua nuntii vei purta foarte mult alb. Nu cred ca iti doresti sa arati palida si fara viata in ziua nuntii tale si un make-up artist se va asigura ca acest lucru nu se intampla.

Si nu in ultimul rand, de ce sa nu te rasfeti cu un machiaj profesional executat de un make-up artist profesionist in ziua nuntii?!

Fotograf nunta Bucuresti: Alina Botica

2 thoughts on “Am nevoie de un make-up artist in ziua nuntii?

  1. Salut!
    Vorbesti atat de frumos despre make up ul de nunta,
    putem cere si nite recomadari? 😀
    pentru un necunoscator in domeniu, e greu sa legi profesionistul adevarat : )


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*