Iustin, Horea, Sasha, Andreea si Paul| Sedinta foto de familie| AlinaBotica.ro
Iustin, Horea, Sasha, Andreea si Paul | Sedinta foto de familie

Iustin, Horea, Sasha, Andreea si Paul | Sedinta foto de familie

De fiecare data cand ma contacteaza cineva pentru a-i fotografia familia ma bucur enorm de mult. De ce ma bucur atat de mult? Pentru ca familia este, pana la urma, ceea ce avem noi mai de pret. Pentru ca in mintea si sufletul meu amintirile de familie sunt foarte importante. Ma uit si acum cu drag la fotografiile parintilor mei de cand erau tineri, ma uit la fotografiile parintilor mei impreuna cu mine si fratele meu, ba mai mult de atat, le am puse in rame foto prin casa. De ce? Pentru ca ceea ce conteaza sta mai bine pe print. 🙂

Andreea este o fosta colega din perioada cand lucram in banca. Mi-a scris intr-o zi si mi-a marturisit ca-mi urmareste cu placere activitatea si se uita cu drag la imaginile mele si si-ar dori si ea o sedinta foto de familie la Mogosoaia, impreuna cu sotul, Paul, si cei 3 baietei frumosi foc, Iustin, Horea si Sasha. Am spus pe loc da chiar daca era o perioada destul de aglomerata, dar nu puteam sa refuz…pur si simplu amintirile de familie sunt mult prea importante. Am pus la punct detaliile si am pandit vremea astfel incat sa prindem o zi cu soare si intr-un final am reusit. Ne-am retras pe domeniul Palatului Mogosoaia, un loc drag pentru ambele tabere si am fotografiat. 🙂 Iata ce a iesit! Vi-i prezentam in continuare pe Iustin, Horea, Sasha, Andreea si Paul in cateva imagini din cadrul sedintei foto de familie.

Da stim! Probabil va intrebati cine sunt cele doua fetite care apar in cateva imagini. 🙂 Pentru asta va trebui sa mai aveti putina rabdare. 🙂 Urmariti-ne si veti afla intr-o poveste viitoare.

iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (1) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (2) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (3) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (4) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (5) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (6) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (7) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (8) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (9) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (10) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (11) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (12) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (13) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (14) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (15) iustin_horea_sasha_andreea_paul_sedinta_foto_familie (16)

Alte sedinte de familie poti vedea aici.                                                                  Vrei si tu o sedinta foto cu familia ta? Scrie-mi. 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*