Alina Botica - Fotograf nunta Bucuresti | Raluca si Laur - Fotografie de nunta
Fotografie de nunta | Raluca si Laur

Fotografie de nunta | Raluca si Laur

De la prima intalnire cu Raluca si Laur am stiut ca vom lucra impreuna si ca voi fi alaturi de ei in ziua nuntii sa le surprind emotiile. Am intrebat-o pe Raluca de ce a ales sa-mi scrie si mi-a raspuns ca m-a contactat deoarece imaginile mele transmit emotie, transmit veselie, transmit bucurie, transmit tot ceea ce simte un cuplu de indragostiti in ziua nuntii lor si asta mi-a confirmat faptul ca le voi putea fotografiile de nunta pe care si le doresc. Iar dupa ce ziua nuntii a trecut mi-am dat seama ca nu m-am inselat. Le-am trimis un mic preview in saptamana de dupa nunta si am primit acest feedback de la ei: “Multumim din suflet! Am vizionat aceste prime poze si sunt minunate! Mai mult decat ne-am imaginat! De abia asteptam si restul. Emotia se citeste in fiecare poza iar cand le-a vazut si mama (soacra mica), a fost coplesita de emotie. Eu la fel…”.

Ziua nuntii lor a fost o zi eleganta si fara multe adaugiri pe langa ei, familie si prieteni apropiati, oameni care le sunt alaturi si in viata de zi cu zi, cu un decor elegant si romantic. Totul a adaugat la calmul, eleganta si frumusetea lor. Raluca si Laur si-au dorit o nunta relaxata si au pus foarte mult accent pe familie si prieteni dragi, asa ca pregatirile le-au facut aproximativ in doi si apoi au fost invitati parintii si nasii pentru cateva fotografii de portret de familie (sunt unele dintre fotografiile mele pereferate de nunta deoarece devin din ce in ce mai valoaroase odata cu trecerea timpului). Cununia religioasa a fost una simpla, intr-o bisericuta micuta, din lemn, dar cu multe emotii. 🙂 Petrecerea cu multa veselie, muzica live si voie buna intr-unul din saloanele pentru evenimente private ale hotelului Ramada Plaza.

alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-01alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-02alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-03alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-04alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-05alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-06alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-07alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-08alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-09alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-10alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-15alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-16http://alinabotica.ro/wp-content/uploads/2017/03/alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-17.jpgalina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-18alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-19alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-12alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-13alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-14alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-20alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-21alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-22alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-23alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-24alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-25alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-26alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-27alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-28alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-29alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-30alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-31alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-32alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-33alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-34alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-50alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-35alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-36alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-37alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-38alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-39alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-40alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-41http://alinabotica.ro/wp-content/uploads/2017/03/alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-42.jpgalina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-43alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-44alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-45alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-46alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-47alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-48alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-raluca-si-laur-49

Fotograf nunta Bucuresti – Alina Botica

One thought on “Fotografie de nunta | Raluca si Laur


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*