Fotografie de nunta Cristina si Sorin
Fotografie de nunta | Cristina si Sorin | Metropolitan Events

Fotografie de nunta | Cristina si Sorin | Metropolitan Events

“Ne-am cunoscut cu 8 ani in urma la birou, el era responsabil cu impartirea cardurilor de acces noilor angajati.”, ne spune Cristina.

Cristina si Sorin sunt de aproximativ 5 ani impreuna si la cativa ani dupa ce au devenit un cuplu si-au dat seama ca sunt tot ce-si doresc unul pentru celalat asa ca nu a existat o cerere in castorie oficiala ci o decizie de comun acord. “Ne daduseram seama ca partenerul este tot ce ne dorim si am stabilit ca ne vom casatori.” – Cristina si Sorin.

“Iubesc la el….inteligenta si bunatatea, altruismul, sinceritatea. Restul le pastrez pentru mine. :)”

Am rugat-o pe Cristina sa-mi povesteasca despre rochia de mireasa: unde a gasit-o, cum a ales-o, cum a stiut ca e a ei, ca e rochia la care a visat. “Rochia de mireasa am gasit-o la La Novia. Nu pot spune ca am simtit acel fior care sa ‘imi spuna’ ca este a mea insa avea o simplitate si o eleganta care mi se potriveau. Fetele de acolo s-au comportat impecabil, m-au facut sa ma simt cu adevarat speciala.”

Pe langa faptul ca va casatoriti, care este momentul pe care il asteptati cu nerabdare in ziua nuntii? “Noaptea nuntii 🙂  Glumim, sunt mai multe momente pe care le-am asteptat: verigheta pe deget, dansul mirilor, sa sarbatorim alaturi de familie si prieteni un eveniment atat de important pentru noi” – Cristina si Sorin

Decoratorii florali de la Maururu, Maria si fiica ei, Ruxandra, au mesterit minunatiile de mai jos si restul decoratiunilor florale pe care le vedeti in imagini.

Atmosfera nuntii a fost tinuta la cote maxime de “Trupa Atelier”. E o adevarata placere sa participi ca fotograf la nuntile unde canta ei deoarece ringul de dans este plin de oameni si atmosfera este una de petrecere cu mult dans si voie buna.

Ce sfat ati oferi cuplurilor care sunt acum in faza de planuire a nuntii? “Avem 2 sfaturi: sa planifice nunta in cel mai mic detaliu sau cum considera pana in ziua nuntii insa in ziua nuntii sa uite de tot, sa delege toate task-urile si sa se bucure de ziua respectiva si sa nu incerce sa multumeasca pe toata lumea, sa nu tina cont de nimeni, sa isi aminteasca ca este evenimentul lor si trebuie sa ii reprezinte pe ei.” Ce sfaturi minunate ne ofera Cristina si Sorin, eu zic sa le dati crezare, deja au trecut prin experienta planificarii nuntii.

Tortul delicios a fost asigurat de restaurantul “La Pasaj” din Sibiu.

Fotografie de nunta Bucuresti: Cristina si Sorin
Fotograf nunta Bucuresti : Alina Botica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*