Fotografie de nunta | Adelina si Cristi - Fotograf nunta Bucuresti | Alina Botica | Fotografie nunta
Fotografie de nunta | Adelina si Cristi

Fotografie de nunta | Adelina si Cristi

Buna tuturor!

Astazi am inca o nunta minunata pentru voi! Cuplul vesel este format din Adelina si Cristi, doi oameni pe care fiecare dintre noi si-ar dori sa-i cunoasca. I-ati vazut deja in fotografiile de logodna pe care le-am facut la cabana Susai si la ceainaria Open Heart. 

A venit vremea sa va povestesc un pic despre ziua nuntii lor si sa va arat fotografiile de nunta. Ziua nuntii a fost cu adevarat frumoasa si vesela ca cei doi protagonisti, extraordinara si plina de emotii dupa cum mi-au spus chiar ei. 

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 01

Si rochia miresei a fost cu adevarat fabuloasa. Asteptati si o sa vedeti. 🙂 Rochia semnata Natalia Vasiliev a fost favorita: “Am incercat-o si dupa asta nici o alta rochie nu mai parea sa se ridice la nivelul ei.” ne spune Adelina.

Ne-am distrat de minunte facand fotografii de nunta. Cei doi au decis sa nu se vada in ziua nuntii pana in momentul in care Adelina era gata machiata, coafata si imbracata in frumoasa ei rochie de mireasa. Emotia si uimirea de pe chipul lui Cristi, la vederea Adelinei,a fost de-a dreptul nepretuita.

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 18fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 19fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 20

Cununia religiosa a avut loc la frumoasa biserica Sfantul Elefterie Nou si apoi am petrecut la Rin Airport Hotel. Primul lor dans in calitate de sot si sotie a fost “When you tell me that you love me” cantat de Dolly Parton& Julio Iglesias.

fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 54

“Ne-am simtit extraordinar, am ras, ne-am relaxat si am incercat tot felul de idei nebune.” spun Adelina si Cristi.

Bun, acum sa trecem la fotografii! A fost o incantare sa lucrez cu Adelina si Cristi si le urez ani multi si minunati impreuna.
fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 02fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 04fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 03fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 05fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 06fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 07fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 11fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 12fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 10fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 21fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 13fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 14fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 15fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 16fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 17

Pentru sedinta foto din ziua nuntii am ales doua ceainarii interesante si incantatoare, ceainaria Joie de vivre si ceainaria BohemiaTea HouseSa treceti pe la fiecare dintre ele, veti gasi ceva imbietor cu siguranta!
fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 22fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 25fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 24fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 23fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 26fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 27fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 28fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 38fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 37fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 40fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 41fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 42fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 45fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 44fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 46fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 48fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 50fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 49fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 51fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 53fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 55fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 56 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 58fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 60fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 59fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 61fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 62 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 63fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 64fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 65fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 66fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 67 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 69fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 71fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 68fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 72 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 73fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 77fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 78fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 74 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 75 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 76 fotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_adelina&cristi_ 79

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*