Fotografie de maternitate - Oana si Manu | Alina Botica fotograf
Fotografie de maternitate | Oana si Manu

Fotografie de maternitate | Oana si Manu

Buna ziua doamnelor si domnilor!

Fotografiile pe care le impartasesc azi cu voi au iesit atat de frumoase. Alegand imaginile pentru articolul de pe blog, am devenit din ce in ce mai incantata de cum au iesit toate fotografiile de la aceasta sedinta foto.

Inainte sa va arat aceasta sedinta foto, totusi, as vrea sa va spun despre Oana si Manu. Ne cunoastem de foarte multi ani de zile si mi-a parut tare rau ca nu le-am putut fi alaturi in 2013 in ziua nuntii lor dar m-am bucurat foarte mult cand mi-au scris pentru a pune la punct detaliile unei sedinte foto de maternitate. 🙂  Am ales ca si locatie pentru sedinta foto, Parcul Comana, si Oana a fost stralucitoare. Stiam ca va fi o seara minunata si ca vom obtine niste imagini faine de tot.

fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_08

Pe parcursul sedintei foto am incercat sa integrez in fotografii cateva din accesoriile preferate ale Oanei si ale lui Manu, pe care le-au adus cu ei, un mic iepuras simpatic si doua costumase: Superman si Batman (a fost o batalie epica).

oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_06fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_07 oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_09fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_10

Micutul care se acundea in burtica Oanei este deja impreuna cu parintii lui si creste incantator alaturi de ei. Asa ca de ajuns cu povestile si priviti fotografiile.

oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_04fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_05oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_02oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_01fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_03oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_11oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_13fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_14oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_15oana si manu_fotografie maternitate_fotograf_alina botica_16fotografie maternitate - oana si manu_fotograf_alina botica_12

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*