Fotografie de maternitate | Ana si Mihnea in asteptarea lui Teo
Fotografie de maternitate | Ana si Mihnea in asteptarea lui Teo

Fotografie de maternitate | Ana si Mihnea in asteptarea lui Teo

Ana si Mihnea in asteptarea lui Teo. Pe Ana si pe Mihnea ii stiti deja din nenumaratele postari de pe blog. Daca nu ii stiti si nu ati vazut inca imaginileĀ cu ei dati fuga repede la sedinta foto de logodna, la fotografiile din ziua nuntii, la sedinta foto de dupa nunta, la articolul despre cat de importante sunt amintirile de familie.

Teo a facut deja un anisor de cand este impreuna cu parintii lui si nu am vazut-o pe Ana niciodata mai fericita decat in postura de mama. Imi marturisea, intr-una din intalnirile noastre, ca oricat de greu i-ar fi merita tot efortul. Toate trec in momentul in care micutul ii zambeste si o strange in brate. Si credeti-ma ca are niste ochi carora nu ai cum sa le rezisti, mari si migdalati cu gene luni si dese. šŸ™‚

Pe Teo o sa-l vedeti intr-un articol special pentru el unde o sa va arat fotografiile de la sedinta foto de nou nascut. Pana atunci sa vedem cateva imagini cu Ana si Mihnea in perioada sarcinii.

fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (1)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (2)
fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (5)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (4)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (3)
fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (10)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (9)

fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (11)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (7)
fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (8)
fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (6)
fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (13)
fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (12)

fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (14)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (15)fotografie de maternitate-ana si mihnea-teo-fotograf maternitate - alinabotica (16)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*