Alina Botica fotograf nunta Bucuresti Violeta si Alex nunta
Fotografie de nunta | Violeta si Alex

Fotografie de nunta | Violeta si Alex

Vio si Alex se cunosc de aproximativ 7 ani de zile. Eu i-am cunoscut in urma cu aproximativ 6 ani cand am fotografiat nunta surorii Violetei. M-am bucurat enorm cand Vio m-a contactat si mi-a spus ca-si doreste ca si nunta ei sa fie imortalizata tot de mine. Ca si fotograf de nunta ma simt foarte implinita atunci cand am oportunitatea sa documentez mai multe evenimente din aceeasi familie si sa revad oameni dragi.

Ziua nuntii a inceput devreme deoarece cununia civila a avut loc in aceeasi zi asa ca undeva in jur de ora 10:00 eram deja in picioare si la datorie astfel incat sa pot surprinde toate momentele zilei. 🙂 Incepand devreme am avut si timp de o cafea cu Vio asa ca am mai pus la punct ultimele detalii. Vremea nu a tinut cu noi si cam totul s-a desfasurat pe fondul gri al unei zile mohorate dar voia buna si emotiile lor si ale familiilor si prietenilor au fost suficiente pentru a o insenina.

Vio povesteste pe blogul ei, In lumea Stefaniei, toate peripetiile cu rochia de mireasa si de dezamagirea pe care a avut-o pana sa gaseasca rochia perfecta: “Mai mult tarata de sora mea, am ajuns in Centrul Vechi al Bucurestiului. In primul magazin in care am intrat am probat 2 rochii care nici nu-mi placeau, dar nici nu-mi displaceau. Apoi am intrat intr-un alt magazin si am zarit, undeva in spate, o rochie alba cu trandafirasi draguti si foarte finuta. In momentul in care am probat-o m-am indragostit. Nu-mi venea sa cred ca imi vine atat de bine si ca e tot ce mi-am dorit, nici prea impopotonata, dar nici prea simpla!”. Casa de moda Ella este locul de care ne poveste Violeta.

Pe langa emotiile legate de rochia de mireasa au avut niste strangeri de inima si in privinta costumelor lui Alex. La prima prima proba pentru costume, costumul pentru cununia civila si cel pentru cununia religioasa si petrecere, lucrurile nu statea foarte bine dar de la a doua proba au scapat de emotii deoarece costumele aratau foarte bine si mai erau de facut doar ajustari minore.

Imi amintesc de o intamplare funny din ziua nuntii. Cum am avut o fereastra destul de mare de timp intre cununia civila si cea religioasa, Vio a avut timp sa se gandeasca la diverse lucruri si asa si-a dat seama ca nu va putea rezista toata noaptea pe pantofii cu toc dar nici nu avea acasa o alternativa potrivita asa ca a decis ca cel mai bun lucru de facut este sa dea o fuga pana la mall-ul de langa casa pentru a-si cumpara niste balerini care sa mearga la rochia de mireasa. Zis si facut! S-a intors fericita si cu balerinii potriviti!

Va invit in continuare sa vedeti cum a decurs ziua nuntii lor si cate emotii s-au putut aduna intr-o zi.

Fotografie de nunta Bucuresti: Violeta si Alex
Fotograf nunta Bucuresti: Alina Botica

One thought on “Fotografie de nunta | Violeta si Alex


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*