Fotograf nunta Bucuresti Oana si Ionut | Sedinta foto dupa nunta
Sedinta foto dupa nunta | Oana si Ionut

Sedinta foto dupa nunta | Oana si Ionut

Bine ati revenit pe blog-ul meu! 🙂

Astazi, Oana si Ionut, sunt, din nou, in centrul atentiei. Dupa ce i-am vazut in fotografiile de la nunta lor a venit timpul sa va arat si sedinta foto de dupa nunta.

Deja stiti cum s-au intalnit si cum s-a petrecut cererea in casatorie si daca nu stiti mergeti si cititi in articolul cu fotografiile de nunta. 🙂

Sedinta foto de dupa nunta a fost relaxata si s-a petrecut la una dintre ceanariile mele favorite din Bucuresti, Ceanaria Infinitea.

I-am intrebat care a fost momentul de care se temeau cel mai mult in ziua nuntii si mi-au marturisit ca a fost dansul mirilor: “Dansul mirilor  – amandurora ne-a fost teama pentru ca eu calcam pe rochie, si parca vedeam cum ne impiedicam si cadem amandoi in mijlocul ringului de dans. Pana la urma a fost bine, ne-am invartit mai putin si totul a decurs ok. :)” – Oana si Ionut

La sedinta foto de dupa nunta nu a fost cazul sa ne temem deoarece in locatie am fost doar noi, fara invitati si alti ochi atintiti asupra lor, asa ca ne-am putut desfasura in liniste.

I-am rugat sa-mi spuna un sfat pe care l-ar da viitoarelor cupluri care se casatoresc. Iata ce mi-au zis: “Planuiti cat de mult puteti inainte, ca in ziua cea mare sa nu fiti stresati. Se vor mai intampla si neprevazute dar incercati sa treceti peste cu zambetul pe buze. :)”

Acum ca stiti un pic mai multe despre ei si avem si un sfat numai bun de urmat va las sa vedeti fotografiile de la sedinta foto de dupa nunta.

fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-02fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-03fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-04fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-05fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-06fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-07fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-08fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-09fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-10fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-11fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-12fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-13fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-14fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-15fotograf-nunta-bucuresti-oana-si-ionut-alina-botica-01
Fotograf nunta Bucuresti: Alina Botica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*