DESPRE ALINA - Fotograf nunta Bucuresti | Alina Botica | Fotografie nunta

Nu am fost niciodata fata-copil care sa viseze la nunta ei de la varsta de 12 ani, nici nu am planificat in detaliu ziua nuntii, tot ce stiu este ca va fi exact asa cum sunt eu: romantica, vesela, colorata, cu dor de mare in suflet, cu familie si prieteni dragi alaturi si cu multa voie buna. Aceleasi sentimente si ipostaze imi doresc sa le imortalizez si la nunta voastra si voi face tot ce-mi sta in putinta pentru a crea aceste amintiri minunate dintr-o zi irepetabila cum este ziua nuntii.

Am fost, in schimb, fata care a visat sa faca ceea ce-i place in viata de zi cu zi. La jumatatea anului 2011 am descoperit fotografia de nunta, si de atunci viata mea s-a schimbat. Multumirea sufleteasca si faptul ca pot fi alaturi de oameni in cele mai faine momente din viata lor m-au dus pe un drum nemaipomenit de frumos, drum presarat cu emotii, bucurii, povesti de dragoste, suflete pereche, familii minunate si multe altele.

Ca si fotograf de nunta imi doresc sa va ofer experiente inedite, sa simtiti alaturi de mine bucuria de a fi fotografiati si sa va ofer fotografii care in timp vor capata valoare de marturie de familie, vor trece din generatie in generatie, vor fi martorii povestii voastre de dragoste.

Abordarea mea asupra evenimentului vostru este una personala, este experienta pe care o vom trai impreuna. Vreau ca imaginile mele sa va reprezinte pe fiecare in parte, vreau sa creem amintiri care vor dainui in timp, care sa nu se demodeze niciodata. Pentru a fi sigura ca imaginile mele au aceste atribute imbin un stil clasic cu unul fresh, un stil portretistic cu unul fotojurnalistic, redau momente vesele si momente cu emotii puternice care sa va amintesca de toate sentimentele traite in ziua respectiva.

fotografie_de_portret_fotograf_portret_alina_botica_5
fotografie_de_portret_fotograf_portret_alina_botica_1
fotografie_de_portret_fotograf_portret_alina_botica_4