Album foto digital | AlinaBotica.ro
album_nunta_Geno_si_Mihai_1
album_nunta_Geno_si_Mihai_2
_MG_3002-net
IMG_4714-net
IMG_4716-net

Album foto digital pentru nunta

Un album foto de nunta inseamna insumarea celor mai bune imagini din ziua nuntii si implicit cele mai frumoase si trainice amintiri ale voastre. De aceea imi doresc ca toti mirii mei sa primeasca cel putin un album. Cred cu indarjire ca cele mai frumoase amintiri de la nunta voastra sunt cele la care va puteti uita zilnic, cele care vor ramane marturie a bucuriei voastre si a dragostei pe care v-o purtati si vor deveni mostenire de familie.

Fiecare album foto de nunta va fi unul personalizat, de la coperti pana la design, si va oglindi personalitatile voastre. Lucrez cu unii dintre cei mai apreciati producatori de albume din Romania, iar materialele (piele naturala/piele ecologica/hartie metalica laminata) folosite pentru copertile lucrate manual si print-urile de calitate superioara ma ajuta sa va ofer un produs finit de o calitate impecabila.

Deschiderea maxima a albumelor oferite este de 30 cm X 60 cm atat pentru cele cu coperti din piele naturala sau ecologica cat si pentru cele cu coperta din hartie foto.

Si un mic filmulet pentru mai multe detalii