Alina Botica - Fotograf nunta Bucuresti - De ce sa faci o sedinta foto de logodna
De ce sa faci o sedinta foto de logodna

De ce sa faci o sedinta foto de logodna

Stiu ca va intrebati de ce este importanta o sedinta foto de logodna. Sper ca, prin acest articol, sa va ofer cateva motive care stau in spatele acestor sedinte de logodna si sa va conving ca e bine sa aveti un prim contact cu fotograful si aparatul de fotografiat inainte de ziua nuntii.

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_8

In primul si in primul rand ar trebuie sa faceti o sedinta foto de logodna deoarece este distractiv. Singurul lucru pe care trebuie sa-l faceti este sa va relaxati, sa fiti indragostiti si sa va bucurati unul de compania celuilalt. Va puteti rasfata si aranja, si aici vine si partea cea mai buna, va veti imbratisa, saruta si alinta unul pe celalalt pentru circa doua ore.

Sedintele foto de logodna va sunt folositoare deoarece va ofera un timp doar pentru voi. Chiar multe dintre cuplurile pe care le fotografiez imi spun ca sesiunea de logodna i-a ajutat sa se apropie mai mult. Ce ziceti despre asta? In lumea noastra data pe repede-inainte, uneori, uitam sa ne oprim si sa ne bucuram de liniste si de moment si doar sa fim impreuna, sa ne bucuram de noi.

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_3

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_4

Exista si motive practice pentru sesiunea de logodna! Spre exemplu, multe cupluri isi aleg o astfel de sedinta foto pentru a se acomoda cu fotograful si cu aparatul de fotografiat, pentru a scapa de timorarea pe care ne-o ofera statul in fata aparatului. Aceste sedinte foto de logodna va ajuta sa creati o conexiune intre voi si fotograful vostru de nunta. In cadrul acestei sedinte foto aveti timp la dispozitie sa va cunoasteti, sa vorbiti despre voi, despre pasiunile voastre, despre ziua nuntii si, in acelasi timp, sa observati cum este fotograful din spatele aparatului de fotografiat. Si poate cel mai important lucru este ca invatati sa pozati deoarece un posing natural si autentic este ceea ce majoritatea cuplurilor isi doresc, sau cel putin cuplurile care ma aleg pe mine ca fotograful lor de nunta.

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_6

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_9

Folosesc timpul impreuna, de la sedinta foto de logodna, pentru a va ghida prin mai multe posinguri astfel incat in ziua nuntii sa fiti increzatori si sa va bucurati de voi si de sedinta foto fara sa va simtiti amenintati de aparatul de fotografiat. In acelasi timp, este educativ pentru mine deoarece imi pot da seama cum interactionati voi ca si cuplu si acest lucru imi ofera posibilitatea, ca in ziua nuntii sa stiu ceea ce va avantajeaza cel mai mult.

Si nu in ultimul rand, fotografiile de la sedinta foto de logodna le puteti folosi pentru invitatii, pentru un anunt on-line al logodnei, pentru a rula un slideshow in ziua nuntii sau pur si simplu pentru a documenta cuplul tanar si indragostit de azi. Va promit ca nepotii vostri se vor bucura la vederea acestor fotografii in, sa zicem, 40 de ani!

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_7

Deci ce parere aveti? V-am starnit un pic interesul in ceea ce priveste sedinta foto de logodna? Va sfatuiesc sa luati in calcul o sedinta foto de logodna, candva inainte de nunta, astfel incat in ziua nuntii sa fiti foarte relaxati si naturali in fata aparatului de fotografiat. Relaxarea si bucuria voastra se vor vedea in fotografiile voastre.

Daca vreti sa vedeti mai multe, mergeti la pagina dedicata sedintelor foto de logodna si acolo veti vedea imaginile mele favorite.

alina_botica_fotograf_nunta_bucuresti_sedinta_foto_logodna_2

Fotograf nunta Bucuresti: Alina Botica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*