Alina Botica - Fotograf nunta - Ce sa porti la pregatirile din ziua nuntii
Ce sa porti la pregatirile din ziua nuntii

Ce sa porti la pregatirile din ziua nuntii

Cu singuranta, de cand te-ai logodit, te-ai gandit de nenumarate ori la rochia pe care o vei purta in ziua nuntii. Sau poate chiar ai visat la aceasta rochie de cand erai mica. Si nu e de mirare, in ziua de azi, cu toate inspiratia din jur de la blogurile de nunta, la boardurile de pinterest, cu toate informatiile pe care le poti gasi pe internet, cu toate imaginile, modelele care iti capteaza atentia, ca te gandesti la rochia de mireasa si abia astepti sa vina ziua in care o vei purta.

Dar ce porti in ziua nuntii in timpul pregatirilor de dinainte de a imbraca minunata rochie de mireasa?

Ca fotograf de nunta imi place foarte mult sa fotografiez partea de pregatiri – momentele emotionante, micile detalii ale bijuteriilor si accesoriilor, rasetele si voia buna alaturi de prietenele cele mai bune sau oamenii dragi care te insotesc la pregatiri, ultimele momente de make-up care definesc toate trasaturile frumoase – asa ca pe parcursul vremii am vazut mai multe mirese in orele de dinaintea imbracarii rochiei de mireasa. Aveti mai jos cateva dintre outfiturile mele favorite pe care le-ati putea purta la pregatirile din ziua nuntii.

1. Un halat din satin

Un halat din satin are intotdeauna farmecul lui. E ceva foarte feminin si delicat si cum il imbraci iti poate da o stare de rasfat. In plus, il poti purta chiar peste pijamalele tale favorite! 🙂 Si il poti oferi cadou si domnisoarelor tale de onoare pentru a-l purta la pregatirile din ziua nuntii.

alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-1alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-2

2. O rochie in care te simti foarte confortabil

O rochie colorata sau, de ce nu, chiar o rochie alba din dantela care ne aminteste de ziua nuntii. Incearca sa alegi ceva pe umeri, mai larg sau ceva cu fermoar, o rochie care se poate scoate usor astfel incat sa nu strici make-up-ul si coafura.

alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-4alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-5alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-3

3. Tricouri, maieuri sau bluze imprimate.

E un mod de a-ti personaliza partea de pregatiri de nunta. Poate fi chiar un cadou pentru domnisoarele de onoare.

alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-6alina-botica-fotograf-nunta-bucuresti-pregatiri-nunta-7

Fotograf nunta Bucuresti Alina Botica

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*