Alina Botica fotograf nunta | 4 sfaturi utile pentru fotografii reusite de la pregatirile din ziua nuntii
4 sfaturi pentru fotografii reusite la pregatirile din ziua nuntii

4 sfaturi pentru fotografii reusite la pregatirile din ziua nuntii

Imi place foarte mult sa fotografiez momentele de la pregatirile din ziua nuntii! Sunt multe emotii lasate la vedere, multa veselie, detalii minunate ale zilei ce urmeaza sa se desfasoare. Pregatirile din ziua nuntii imi ofera un pic de timp pentru a surprinde toate aceste emotii si detalii in imagini care vor ramane marturie a zilei nuntii. Aici am strans cateva sfaturi astfel incat fotografiile de la pregatirile din ziua nuntii sa fie la fel de frumoase cum ti-ai imaginat!

1. Lumina!

Cand vine vorba de fotografie, lumina este foarte importanta! Lumina naturala este favorita mea deoarece este moale, mai uniforma si este mult mai flatanta decat lumina artificiala de la lampi sau veioze. Asa ca prefer sa sting toate luminile si sa ma bazez pe lumina naturala filtrata de geamuri. Cand alegi spatiul in care vei face pregatirile din ziua nuntii ia in considerare lumina si alege o camera cu geamuri mari si multa lumina naturala, detalii ce vor face fotografiile mult mai frumoase.

fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-02

2.  Dezordinea!

Stiu ca in ziua nuntii sunt multe lucruri care se intampla si pot scapa anumite detalii, cum ar fi dezordinea si aglomeratia din spatiul unde vei face pregatirile. Tine gentile, snacks-urile si sticlele cu apa, hainele si accesoriile in alta camera sau undeva intr-un dulap. Daca este posibil, deleaga cuiva sarcina de a tine camera curata si aerisita. Astfel incat sa ai acele fotografii curate si elegante de la pregatiri este foarte important sa elimini dezordinea si aglomeratia din camera.

fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-05ana si valentin_nunta_0067

3. Make-up si hair style

Daca machiajul si coafatul au loc in acealasi spatiu si nu mergi la un salon, make-up artistul si hair stylist-ul vor avea nevoie de cat mai multa lumina posibila. Te sfatuiesc sa pregatesti spatiul de make-up si coafat undeva in apropierea unui geam, lucru foarte bun atat pentru ei cat si pentru mine ca fotograf. 🙂

fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-11fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-08

4. Fii pregatita!

Cu ceva timp inainte de ziua nuntii fa o lista cu detaliile pe care ti le-ai dori sa le ai in fotografii. Rochia de mireasa, bijuteriile, pantofii, buchetul de flori, un umeras personalizat, un lucru drag tie pe care poate l-ai primit de la prietenele tale sau poate e talismanul tau…sunt multe elemente unice care contribuie la ziua nuntii si pe care poate ti-ai dori ca fotograful tau de nunta sa le surprinda in fotografii. Odata ce ai facut lista da-o cuiva in care ai incredere si care va fi cu tine la pregatiri astfel incat sa puna la diszpozitia fotografului toate acele elemente. Asa vom putea fi productivi fara sa pierdem timpul cu gasirea fiecarui lucru in parte si vom sti sigur ca nimic nu a fost uitat.

http://alinabotica.ro/wp-content/uploads/2017/04/fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-09.jpgfotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-03fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-13fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-12

Daca la sfarsitul pregatirilor ne mai ramane putin timp, probabil ca te voi lua sa facem cateva portrete doar cu tine, cel mai posibil undeva langa un geam. 🙂

fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-01fotograf-nunta-alina-botica-sfaturi-pregatiri-nunta-10

Portofoliu fotograf nunta Alina Botica                                        Ai nunta si nu ai fotograf? Scrie-mi pentru mai multe detalii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*