Alina Botica - Fotograf nunta - 3 idei pentru a personaliza o sedinta foto de logodna sau de dupa nunta
3 idei pentru a personaliza o sedinta foto de logodna sau de dupa nunta

3 idei pentru a personaliza o sedinta foto de logodna sau de dupa nunta

Imi place foarte mult sa fotografiez sedintele foto de logodna si sedintele foto de dupa nunta deoarece va pot surprinde din nou pe voi, pot spune inca o bucatica din povestea voastra si o pot intregi, astfel, pe cea din ziua nuntii! Daca intr-un alt articol v-am povestit de ce sa faceti o sedinta foto de logodna, in articolul de fata mi-am propus sa va ofer cateva idei despre cum puteti personaliza atat sedinta foto de logodna cat si sedinta foto de dupa nunta si cum le puteti transforma in unele dintre amintirile voastre cele mai faine. Personalizand aceste sedinte foto cu siguranta imaginile rezultate vor deveni si mai importante pentru voi odata cu trecerea anilor.

Daca sunteti logoditi si planuiti sa faceti o sedinta foto de logodna sau daca deja v-ati casatorit dar planuiti o sedinta foto de dupa nunta iata cateva idei despre cum puteti face din aceste sedinte foto niste sedinte foarte personale, care sa spuna ceva despre voi si despre povestea voastra de dragoste.

1. Locatia. Unde v-ati cunoscut? Unde si cum s-a intamplat cererea in casatorie? Aveti o locatie preferata unde mergeti foarte des? Unde a fost prima voastra intalnire oficiala? Unde v-ati sarutat prima data? Acestea sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri ne pot oferi cateva idei despre locatii importante pentru voi. De multe ori aceasta este prima intrebare dupa ce cuplurile se hotarasc pentru sedintele foto: “Unde facem sedinta foto?” si intrebarile de mai sus ne ofera cateva raspunsuri. Sa facem un pic de brainstorming si vom gasi un raspuns. Cristina si Nini au ales ca locatie pentru sedinta lor foto de logodna scoala unde ei s-au cunoscut. Adelina si Cristi au ales cabana Susai si Ceainaria Open Heart – Belvedere din Brasov pentru ca sunt doau locatii care lor le plac foarte mult si unde merg deseori. Ana si Mihnea au ales Centrul Vechi al Bucurestiului pentru sedinta lor de logodna deoarece este una dintre locatiile favorite ale Anei. Roxana si Nicusor au ales ca locatie Manastirea Stavropoleos din centrul istoric al Bucurestiului deoarece este locatia unde s-a intamplat cererea in casatorie si unul dintre locurile lor favorite din Bucuresti. Vio si Alex au ales Roma pentru sedinta lor de dupa nunta deoarece acolo au facut primul lor concediu impreuna, in afara tarii. Roxana si Bogdan au ales pentru sedinta de dupa nunta locurile din jurul Ploiestiului, locuri in care ei au copilarit. Ioana si Adi au ales orasul Dresda pentru sedinta lor de dupa nunta deoarece orasul este “acasa” acum pentru ei si s-au stabilit acolo de ani buni.

fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-logodna-cristina-si-nini-1fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-logodna-adelina-si-cristifotograf_nunta_bucuresti_alina_botica_sedinta_foto_dupa_nunta_vio_alex_26fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-sedinta-de-dupa-nunta-dresda-ioana-si-adi

2. Activitati pe care le faceti impreuna. Aveti un hobby comun? Ce va place sa faceti impreuna? Care sunt interesele voastre comune? Intotdeauna cand pun aceste intrebari oamenii imi raspund: “Pai nu facem nimic aventuros sau iesit din comun.”. Nici nu trebuie sa fie iesit din comun sau sa fie vreun sport extrem, doar sa fie ceva care va leaga pe voi doi. Poate va place sa cititi impreuna, sau sa va plimbati cu bicicleta sau sa va uitati impreuna la un film, ori poate va place sa gatiti impreuna. Incercati sa introduceti activitatile care va fac placere si pe care le faceti in cuplu pentru o nota de autenticitate.

fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-logodna-ana-si-vali-1fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-logodna-ana-si-vali-4

3. Animale de companie. Daca aveti animale de companie luati-le la sedinta foto si astfel sedinta va fi una foarte personalizata. Voi avea ocazia nu doar sa documentez povestea voastra si cuplul pe care il formati dar si animalul vostru de companie, deoarece cred ca un animal de companie face parte din familie si este una dintre bucatile ce va leaga, una din partile importante ale vietii voastre.

fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-dupa-nunta-roxana-si-bogdan-terra-nova-caine fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-logodna-ana-si-vali-2fotograf-nunta-alina-botica-sedinta-foto-logodna-ana-si-vali-3

Sper ca am reusit sa va ajut dandu-va cateva idei despre cum sa faceti sedintele voastre foto mai personale si sa vorbeasca despre voi. Nu in ultimul rand, bucurati-va de aceste sedinte foto!

Fotograf nunta Alina Botica

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*